Всички ползваме различни смарт устройства в ежедневието си, като разбира се най-масовото е нашият смартфон. Често обаче искаме хем телефона да ни е бързо под ръка, хем да не се налага да го търсим дълго в чанти или раници.

В кратко ревю ви представяме една много полезна стойка за телефон на Baseus, която има много приложения и улеснява достъпа до вашият смартфон.

Този продукт е замислен като стойка за телефон за колело, но приложението се оказва доста по-широко, защото захващането и е направено така, че може да се постави на много места, които имат тръбна форма.

 

Ето няколко примера:

 

Стойката може да се ползва за детска количка. Разхождате се в парка с детето поставяте стойката на дръжката на количката и така ръцете са ви свободни.

Също може да я обърнете към детето и да му пуснете някоя игра с картинки за заучаване на думи.

Друго интересно, което ни хрумва е: записвате приспивна песен, която му пеете и то харесва и когато сте в парка му я пускате по телефона. Така си осигурявате малко спокойствие и за вас.

 

Горното важи и ако пазарувате дълго в супермаркета. Стойката може да се захване и за дръжката на пазарската количка.

Предполагаме, че ако детското креватче има тръбна конструкция и там може да се ползва за пускате на песнички през телефона.

 

Разбира се, както казахме в началото стойката е полезна и когато карате колело в парка. Захваща се на кормилото на велосипеда.

 

Стойката е силиконова и се захващането и е тип колан, което я прави много лесна за слагане и махане. Има и три позиции на стягане. Подходяща е за устройства 4-5.5 инча.

 

Предполагаме, че може да и се намерят още приложения, за които просто не се сещаме в момента.